Naar Van Vugt & Van Hulten

Diensten

Heeft u een accountants- of administratiekantoor?

Dan zult u met fiscale, accountancy- en juridische vraagstukken worden geconfronteerd. De meeste vragen lost u ter plekke op. De kennis en ervaring van vele jaren in de praktijk hebben u tot een ervaren professional gemaakt. Maar soms is het prettig om toch even te kunnen checken of uw intuïtie u op onderdelen niet in de steek laat. Want was er over dit specifieke onderwerp niet onlangs iets verschenen in de vakliteratuur? Waar heb ik dat ook alweer gezien? Werkt dit onder de nieuwe wetgeving nog wel hetzelfde als vroeger? Ik heb wel een idee hoe ik het kan oplossen, maar misschien zijn er nog andere mogelijkheden?

Een andere keer kunt u het zelf wel opzoeken, maar ontbreekt het u even aan tijd. Er zijn immers nog meer klanten die op u kunnen rekenen. Dan is het prettig als u snel even kunt klankborden met de specialisten van de helpdesk van Profisc. U belt 0900-7763472 en u krijgt een ervaren adviseur aan de telefoon. Die is gewend aan dit soort vragen. Gewoon omdat het zijn vak en dagelijks werk is, waarin die vragen regelmatig voorbijkomen. Hij kan u in de meeste gevallen dus meteen antwoord geven. Als u uw vraag liever mailt, kan dat ook.

Snel antwoord op uw vraag

Profisc is uw eigen ervaren adviseur op abonnementsbasis. Die kunt u onbeperkt raadplegen (max. 15 minuten per keer). Vaak krijgt u het antwoord onmiddellijk al aan de telefoon, maar soms is het nodig om de uitgebreide bibliotheek te raadplegen. Als het antwoord uiterlijk binnen een kwartier kan worden opgezocht, valt dat binnen het abonnement. Daarmee kunt u veel kleine vragen die u heeft over de fiscale en juridische zaken van uw cliënten oplossen, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt.

Hiermee bent u niet alleen uw klanten nog beter van dienst, maar bespaart u ook veel tijd ‒ en dus geld.

U kunt kiezen uit de volgende abonnementsvormen:

Profisc Plus-(jaar)abonnement (exclusief BTW)

Fiscaal abonnement € 795
Fiscaal abonnement + juridische module € 895

 

Als de vraag zich niet leent voor een snel antwoord, vertellen wij u duidelijk wat de kosten zullen zijn om het probleem op te lossen. Vervolgens kunt u in overleg met uw cliënt beslissen of u wilt dat de fiscalisten van Profisc het probleem voor u oplossen, dan wel de juristen en/of de accountancyadviseurs van ProfiscPlus. Wij hanteren daarbij een uurtarief van € 150 excl. btw. Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan via 0900-7763472 of stuur een e-mail naar info@profisc.nl. Wij vertellen u graag meer.