Naar Van Vugt & Van Hulten

Strategische samenwerking Profisc, 4CAA en Van Kessel Bedrijfsjuristen

Strategische samenwerking Profisc, 4CAA en Van Kessel Bedrijfsjuristen

ProfiscPlusProfisc, 4CAA en Van Kessel Bedrijfsjuristen hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst met elkaar gesloten. Onder het label ‘Profisc’ bieden wij u een jaarabonnement aan voor vaktechnische ondersteuning. Hiermee wint u als accountants-, administratie- of advieskantoor tegen een vaste prijs gemakkelijk en snel hoogwaardig vaktechnisch advies in op het gebied van fiscaliteit, recht en accountancy.

 

Zowel Profisc, 4CAA als Van Kessel Bedrijfsjuristen hebben accountants-, administratie- en advieskantoren in hun portefeuille, die regelmatig met diverse vraagstukken komen. Zo komen er vragen op het snijvlak van fiscaliteit én accountancy bij Profisc binnen, krijgt 4CAA soms ingewikkelde fiscale cases aangereikt en moet Van Kessel Bedrijfsjuristen juridische vragen beantwoorden waar ook fiscale of accountancyaspecten aan kleven. Omdat u als kantoor uw klant op korte termijn van correcte, passende oplossingen en antwoorden wilt voorzien, biedt deze vaktechnische ondersteuning van Profisc uitkomst.

 

Modules voor extra vaktechnische ondersteuning

Dankzij de nieuwe strategische samenwerking tussen Profisc, 4CAA en Van Kessel Bedrijfsjuristen kunt u als accountants-, administratie- en advieskantoren op abonnementsbasis snel en gemakkelijk vaktechnisch advies inwinnen (een kwartier per keer). Dit scheelt u een hoop opzoek- en uitzoekwerk. Als bestaande klant van Profisc kunt u hiervoor het nieuwe ProfiscPlus-abonnement afsluiten. Belangrijk voordeel daarbij: u kunt naast uw fiscale abonnement ook de accountancymodule en/of de juridische module afnemen. Deze constructie zien wij tot op heden nog niet elders in de markt!

 

Profisc organiseert daarnaast vaktechnische bijeenkomsten in samenwerking met Van Vugt & Van Hulten Belastingadviseurs & Financieel Planners. Als abonnee op ProfiscPlus kunt u hier met korting aan deelnemen. Wij zien u graag op een van deze bijeenkomsten! Neem voor meer informatie over deze nieuwe tak van dienstverlening telefonisch contact op via 0900-7763472 of kijk op www.profisc.nl/diensten.

  • Date:Mei 2016

0 Comments

Leave A Reply